A folyamat során tejsavbaktériumok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, enzimek és létfontosságú elektrolitok képződnek, szabadulnak fel, amelyek támogatják a takarmányok jobb hasznosulását.
Kanne gabonaferment- a jó emésztésért.
Az egészséges bélflóra ( mikrobiota ) szoros kapcsolatban áll a takarmány felhasználásával és az általános egészségi állapottal is. A Kanne Fermentgetreide teljes kiőrlésű gabona magvakból készül a gyártó által szabadalmaztatott különleges fermentációs eljárással. A folyamat során tejsavbaktériumok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, enzimek és létfontosságú elektrolitok képződnek, szabadulnak fel, amelyek támogatják a takarmányok jobb hasznosulását. A fermentálással megőrzött vitaminok és nyomelemek segítik a pata- és szőrnövekedést.
Emésztési problémák, esetleges izommerevség és étvágytalanság lehetnek az első jelei a nem megfelelő takarmányozásnak, a felborult bélflóra egyensúlyának. A Kanne Fermentgetreide magas probiotikum tartalmával segíti az egyensúly visszaállítását, hozzájárul a pata- és szőrzet egészséges növekedéséhez.
Napi adag: 80-100g/ nap
Összetétel: Teljes kiőrlésű bio rozsliszt, teljes kiőrlésű bio búzaliszt, természetes kovász, teljes kiőrlésű bio zabliszt.
Beltartalom: 11,00 % nyersfehérje, 1,00% nyerszsír, 1,70% nyersrost, 0,9 % nyers hamu, 57,6 % keményítő.